Ce i-a spus patronul de la Leicester unui jurnalist inainte de teribilul accident! "S-a uitat la mine, in drum spre tribuna oficiala"
Duminica 28 Octombrie 2018, 10:32

Ce i-a spus patronul de la Leicester unui jurnalist inainte de teribilul accident! "S-a uitat la mine, in drum spre tribuna oficiala"

Elicopterul patronului de la Leicester s-a prabusit, sambata seara, langa stadionul King Power. 

Desi nu exista o confirmare oficiala, BBC scrie ca Vichai Srivaddhanaprabha se afla la bordul aeronavei, iar Gazzetta dello Sport noteaza ca alturi de el se afla si fiul sau si ca ambii au murit. Elicopterul a luat foc la impactul cu solul. 

Jurnalistul BBC, Ian Stringer, cel care a comentat partida dintre Leicester si West Ham, incheiata 1-1, a povestit ca inainte de meci, a schimbat cateva vorbe cu patronul clubului. 

"S-a uitat la mine in drumul sau spre tribuna oficiala si mi-a spus 'Buna si buna ziua'. I-am spus 'Mult noroc' si mi-a multumit!", a declarat jurnalistul. 

Vichai Srivaddhanaprabha, om de afaceri din Thailanda, a preluat clubul Leicester City de la Milan Mandaric in 2010. El a dat si numele actual al stadionului echipei din Leicester, "King Power Stadium". VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
California a devenit „iadul pe pământ”. Mărturia unui român mutat în SUA