NEWS ALERT | Klopp de top! Antrenorul lui Liverpool și-a pus iscălitura pe noul contract. Pe ce perioadă a semnat 

Jurgen Klopp Jurgen Klopp a semnat Jurgen Klopp contract Liverpool Anglia Jurgen Klopp
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 19:34
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 19:58
Clubul Liverpool a anunţat prelungirea contractului antrenorului german Jurgen Klopp până în vara anului 2026. Actuala înţelegere expira în vara anului 2024.

Presa britanică anunță că și cei doi secunzi ai tehnicianului neamți și-au prelungit contractele, Pep Lijnders și Peter Krawietz, o mutare pe care Klopp o consideră "perfectă pentru a continua proiectul demarat împreună" în urmă cu șapte ani. 

Jurgen Klopp este pe Anfield din 8 octombrie 2015 şi de atunci a făcut din Liverpool una dintre cele mai puternice echipe din lume.
 
Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool

Sub conducerea lui, Liverpool a câştigat un trofeu al Ligii Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, toate în 2019, şi un titlu de campioană a Angliei, în 2020.

  • Jurgen Klopp

În acest an, formaţia pregătită de Klopp este în cursă pentru o cvadruplă istorică, după ce a câştigat deja Cupa Ligii, e în finala Cupei Angliei, e aproape de ultimul act al Ligii Campionilor şi ocupă locul 2 în Premier League, la un punct de liderul Manchester City, cu cinci meciuri rămase de disputat.

 

În carieră, el a mai antrenat formaţiile Mainz şi Borussia Dortmund.

Anunţul prelungirii contractului său vine la o zi după ce Liverpool a învins, cu 2-0, pe teren propriu, pe Villarreal, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 3 mai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!