Benitez, atac dur la Manchester: "Ferguson ucide arbitrii!"

Autor: Sport.ro
Sambata 10 Ianuarie 2009, 10:25

Inainte de marele derby dintre Chelsea si Manchester, antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez iese la atac si il acuza dur pe Sir Alex Ferguson.

"Sa uitam de orice campanie referitoare la respect, pentru ca Ferguson ucide arbitrii. De exemplu, arbitrul Steve Bennett a fost cel care i-a condus cand au jucat cu Wigan si nu a vazut hentul comis de Ferdinand, nu a dat penalty. Au castigat meciul si titlul dupa acea partida. Cred ca acelasi arbitru va fi si la meciul cu Wigan din acest sezon.

Este singurul antrenor din aceasta liga care nu este sanctionat pentru astfel de lucruri. Este important sa vorbim despre aceste lucruri, dar cred ca cei de la United sunt nervosi pentru ca noi suntem pe primul loc. Eu nu vreau sa ma implic in jocuri psihologice, este prea devreme, dar cred ca ei deja au inceput", a afirmat Benitez

"Acum se plang si de program. In urma cu doi ani jucam majoritatea meciurilor sambata devreme, dar United juca duminica. Noi nu am spus nimic. Acum se supara mereu, spun ca toti sunt impotriva lui United. Televiziunea care plateste pentru meciuri are dreptul de a programa meciurile, asa ca domnul Ferguson nu are de ce sa se planga, nu exista nicio campanie impotriva lui United. Sau mai exista o alta optiune, ca domnul Ferguson sa organizeze programul in biroul sau, sa ni-l trimita, iar nimeni nu va avea nimic de protestat" a mai  spus Benitez.

Etapa din Anglia

Sambata
Aston Villa - West Bromwich A.
Arsenal - Bolton W.
Everton - Hull C.
Fulham - Blackburn R.
Middlesbrough - Sunderland
Newcastle U. - West Ham U.
Portsmouth - Manchester C.
Stoke C. - Liverpool

Duminica
Wigan Athletic - Tottenham H.
Manchester U. - Chelsea

Premierul Orban, în Parlament: ”Suntem într-o situație în care hoțul, adică PSD, strigă hoții”
BRAT