Vezi cele mai tari curiozitati din fotbal in 2009

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2009, 20:22
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2009, 20:24
Italienii de la Gazzetta dello Sport au gasit cele 6 intrebari care vor defini 2009 in fotbal. Pentru raspunsuri rugam sa fie contactat Oracolul de Balcesti.

2009 e un an misterios... nimeni nu mai stie la ce sa se astepte - mai ales ca mediatizata criza financiara a lovit pe toata lumea.

Italienii se intreaba daca Liverpool poate lua titlul in Anglia.... dupa 19 ani! gerrad si compania au intrat in noul an de pe primul loc.

Nu se stie nici cat de tare va afecta criza financiara Premier League. Manchester City este singura care sigur nu va suferi - a devenit material de joaca pentru arabii plini de bani.

2009 poate aduce si o campioana inedita in Germania - un sat de 3000 de oameni se pregateste sa cucereasca lumea cu fotbalul - Hoffenheim. Daca nu va fi detronada de bogatii din Munchen.

Si destinatia de viitor a lui Cristiano Ronaldo naste multe semne de intrebare. Chiar azi, colegul din nationala Pepe... a spus cat de tare isi doreste Ronaldo sa ajunga la Real.

Italienii se mai intreaba si daca Barcelona va stralucii si in 2009, ca in finalul lui 2008. N-a fost uitat nici cel mai mare jucator de pe planeta - Maradona! Nimeni nu crede in calitatile lui de antrenor - dar poate da toate pronosticurile peste cap cu nationala despre care se spune ca nici nu are nevoie de antrenor la cate vedete joaca in ea - Argentina.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!