Barcelona pregătește o lovitură de proporții! Agentul jucătorului, surprins la negocieri cu șefii catalanilor

Barcelona Ilkay Gundogan Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:22
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:22

Barcelona i-ar putea ”sufla” un jucător lui Manchester City. 

Ilkay Gundogan (32 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu campioana Angliei, iar potrivit zvonurilor apărute în presa internațională nu ar urma să-și prelungească înțelegerea cu echipa lui Pep Guardiola, astfel că este de așteptat ca germanul să semneze cu o altă echipă din vară.

Agentul lui Gundogan, surprins la baza Barcelonei!

Numele mijlocașului german a fost asociat cu Barcelona în ultima perioadă. Acum, se pare că opțiunea unui transfer la gruparea catalană devine din ce în ce mai serioasă, după ce agentul jucătorului a fost surprins la baza de pregătire a Barcelonei, unde s-a întâlnit cu șefii echipei, notează publicația catalană Sport.

Având în vedere că viitorul lui Sergio Busquets este incert, conducerea caută un jucător care i-ar putea ține locul experimentatului mijlocaș catalan. 

Busquets ar vrea să plece de la Barcelona și are oferte din MLS și Arabia Saudită, în timp ce șefii clubului vor să-i ofere un nou contract.

Născut la Gelsenkirchen, Gundogan a fost junioratul la Schalke, după care au urmat și alte cluburi, printre care și Bochum. Primul său club de seniori a fost Nuremberg, iar apoi a evoluat pentru Borussia Dortmund, între 2011 și 2016.

  • Pentru a-l transfera în 2016, Manchester City a plătit 27 de milioane de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!