Barca si Real au ramas masca dupa MACELUL de pe Old Trafford! S-au indragostit de jucatorul responsabil de 5 din cele 6 goluri ale lui City!

Autor: Sport.ro
Luni 24 Octombrie 2011, 16:20

	Barca si Real au ramas masca dupa MACELUL de pe Old Trafford! S-au indragostit de jucatorul responsabil de 5 din cele 6 goluri ale lui City!

Jucatorul pe care Vicente del Bosque vrea sa-l transforme in Messi din nationala Spaniei este dorit inapoi in Spania de Barca si Real!

La nationala Spaniei, Vicente del Bosque incearca sa-l foloseasca la fel cum o face Guardiola cu Messi la Barca. Asta pentru ca oricum restul jucatorilor care fac tiki-taka sunt aceiasi in ambele echipe. David Silva este omul momentului dupa ce a contribuit la 5 din cele 6 goluri marcate de City pe Old Trafford

Oficial, Silva a reusit doar un gol si o pasa de gol cu United - el insa a fost implicat in toate actiunile colective care au dus la macel.

Coincidenta sau nu, cele 2 mari puteri din Spania, Barca si Real, sunt anuntate ca fiind foarte interesate de repatrierea jucatorului. Desi pare imposibil sa existe vreo suma care sa ii convinga pe seici sa-l vanda, gigantii din Spania spera ca jucatorul sa doreasca o asemenea mutare pentru ca locul lui din nationala sa fie batut in cuie, el fiind titular in doar 4 din cele 8 meciuri de calificare pentru Euro 2012.

David Silva s-a adaptat incredibil la fotbalul din Anglia, el avand deja peste 50 de aparitii in tricoul lui City in toate competitiile.

Rezultate parţiale alegeri locale 2020 Bucureşti. Nicuşor Dan, noul primar general. Care sunt rezultatele marţi dimineaţă
BRAT