Balotelli, din nou! Si-a schimbat numarul la masina! Ghici ce i-a trecut prin cap? "Nimeni nu ma intelege!" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Mai 2012, 19:00

	Balotelli, din nou! Si-a schimbat numarul la masina! Ghici ce i-a trecut prin cap? "Nimeni nu ma intelege!" :)

Mario Balotelli se remarca din nou in afara terenului. S-a prezentat la antrenamentul lui City cu numar nou la masina. N-o sa ghicesti niciodata ce mesaj transmite!

"LOO5E" scrie pe placutele Range Roverului negru cu care Mario Balotelli se plimba prin Manchester. Cuvantul are mai multe sensuri, de la "eliberare" si pana la "excentric". Nu stim la ce se refera Super Mario, insa s-a plans in tara sa natala de curand ca nimeni nu il intelege.

"Am doar 21 de ani si mi-am petrecut ultimii doi ani departe de casa. M-am adaptat bine, in ciuda diferentelor culturale. Dar nu am prieteni adevarti aici. Daca ar trebui sa ma mut, as alege Italia fara sa ma gandesc.

Cred ca nimeni nu ma intelege cu adevarat. Daca imi cumpar un Fiat Uno, se spune ca unul ca mine ar trebui sa isi ia Ferrari. Daca imi iau Ferrari, se spune ca ar trebui sa fiu mai cu capul pe umeri si sa imi cumpar un Uno. Daca rad, nu sunt serios, daca nu rad, sunt un tip bogat si trist care nu apreciaza cel mai bun job din lume.

In Italia se minte mult, sunt stiri fara niciun sambure de adevar. Eu nu am vorbit cu cei de la Milan si nu am de gand sa ma duc acolo. Sunt la Manchester, sub contract cu City si vom discuta de un nou contract la moment potrivit", a declarat Mario Balotelli la radio Radio din Italia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT