Viata lui Balotelli e o mare TELENOVELA! Scandal acasa la el! Iubita l-a incuiat in casa, l-a parasit si a chemat politia! Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Mai 2012, 13:55
Viata lui Balotelli e o mare TELENOVELA! Scandal acasa la el! Iubita l-a incuiat in casa, l-a parasit si a chemat politia! Ce s-a intamplat:

Balotelli a capatat un obicei de a face prostii chiar inaintea meciurilor importante din Premier League. De data asta cu logodnica lui, pe care a inselat-o timp de doi ani!

Duminica a fost scandal mare acasa la Mario Balotelli. The Sun a obtinut marturia unei prostituate de lux care a recunoscut o aventura de doi ani cu starul italian. In timpul asta, Super Mario s-a logodit cu Raffaella Fico si urma sa se casatoreasca cu ea.
Aceasta a fost extrem de furioasa cand a citit duminica ziarul cu marturiile prostituatei care a povestit cu lux de amanunte cum isi petrecea timpul cu jucatorul lui City.

Raffaella a sarit sa-l bata pe Balotelli si a iesit un circ imens la ei acasa, iar vecinii au chemat politia. Balotelli a declarat ca se cearta cu iubita din cauza banilor si a scapat fara probleme. Apoi, italianca si-a facut bagajele si a plecat, dar inainte de asta a luat cheia si l-a incuiat pe Balotelli in casa! Acesta a fost nevoit sa sparga usa de la garaj si s-a dus direct la amanda Chloe Evans, cea care a recunoscut in presa ca e de doi ani cu fotbalistul din Manchester. "Eram in masina cand si-a dat jos inelul pe care erau gravate initialele iubitei lui, mi-a zis ca s-au despartit si l-a aruncat pe geam. A fost o imagine ireala, cred ca valora zeci de mii acel inel", a declarat aceasta.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT