BaLOLtelli a comis-o din nou! I-a enervat pe politistii de Manchester cu un gest nesimtit! Ce facea italianul cand echipa lui juca in Premier League:

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Decembrie 2012, 12:40

	BaLOLtelli a comis-o din nou! I-a enervat pe politistii de Manchester cu un gest nesimtit! Ce facea italianul cand echipa lui juca in Premier League:

Mario Balotelli nu a fost inclus in lotul lui Manchester City pentru meciul cu Reading. Nici macar nu s-a dus la stadion sa vada meciul!

Atacantul lui Manchester City, Mario Balotelli, nu se potoleste. Face ce face si iar ajunge pe prima pagina a presei din Anglia cu un scandal! Jucatorul italian nu a fost inclus in lotul lui City pentru meciul cu Reading, Mancini dezvaluind ca acesta nu s-a antrenat toata saptamana.

"Mario e bolnav. Nu stiu unde este acum. De o saptamana e bolnav. A venit la baza de antrenament ieri pentru ca voia sa se pregateasca insa nu a putut. Nu pot sa-l inchid in casa, e imposibil" a spus Mancini.

Cu doar 20 de minute inainte de startul meciului, Balotelli a fost surprins la o benzinarie din Alderley Edge, cartier aflat in afara orasului Manchester! City a castigat greu cu 1-0 dupa golul lui Gareth Barry din finalul meciului!

Balotelli nu s-a cumintit deloc o data cu lasarea serii. El a fost surprins discutand cu politia dupa ce a comis un nou gest stupid - a lasat masina parcata pe trotuar in fata unui bar!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT