"Ba baiatule, pune mana si insoara-te!" Balotelli, amenda RECORD! Cat l-a costat iesirea la striptease inainte de meci

Autor: Sport.ro
Luni 05 Martie 2012, 12:48

	"Ba baiatule, pune mana si insoara-te!" Balotelli, amenda RECORD! Cat l-a costat iesirea la striptease inainte de meci

Mario Balotelli a primit cea mai mare amenda din regulamentul lui City dupa ce a mers la striptease inaintea meciului cu Bolton din campionat. Mancini il sfatuieste sa se insoare daca vrea un viitor in fotbal.

Potrivit Daily Mail, Balotelli a primit amenda maxima prevazuta in regulamentul clubului englez, constand in salariu pe doua saptamani.

"Casatoria l-ar putea ajuta. Acesta ar putea fi raspunsul, pentru ca sunt sigur ca el intelege ca a facut o greseala. Asta este Mario, dar nu putem face nimic daca nu va realiza pana la urma ca nu poate continua astfel. Pare ca i se poate intampla orice in orice moment. El este propriul sau dusman si suta la suta ar fi trebuit sa invete asta pana acum. Cand esti un profesionist ar trebui sa stii ca nu poti sa stai in oras pana dupa ora 02.00 dimineata, cu atat de putin timp inainte de un meci. Trebuie sa inteleaga asta. Acum este tanar, dar la 25 sau 26 de ani va fi diferit. Daca atunci nu ai o viata privata buna nu vei putea juca la cel mai inalt nivel", a declarat Mancini.

Roberto Mancini a precizat ca uneori este dezamagit de Balotelli. "Ma port frumos cu el, cum fac cu toti jucatorii, iar el stie ce comportament trebuie sa aiba pentru a ramane in echipa. A fost pe banca de cinci sau sase ori la inceputul sezonului, pentru ca nu a avut o conduita buna. Cred ca este doar imatur, dar trebuie sa plateasca pentru asta. Daca sunt de parere ca face mai multe probleme decat valoreaza? Nu. Am multa rabdare cu el. Probabil ca se plictiseste repede. Nu are rautate. Pur si simplu nu se gandeste ca avem un meci in doua zile, ca unii jucatori sunt plecati la echipele nationale si ca il pregatim sa fie atacantul principal, pentru ca ar fi cel mai «proaspat»", a adaugat antrenorul.

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT