Paul Pogba Manchester United Zlatan Ibrahimovic Anglia

Au cheltuit 160 de milioane pe transferuri, dar au luat o decizie incredibila! De ce au primit interzis Zlatan si Pogba sa faca schimb de tricouri

Dupa ce a facut cel mai scump transfer din istorie, Manchester United a trecut la masuri de austeritate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 10:38
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 10:39

United e unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, cu un buget anual de peste 200 de milioane de euro, e un club listat la bursa ce reuseste sa atraga cele mai scumpe contracte de sponsorizare din lumea fotbalului. In aceasta vara, Manchester United a reusit cel mai scump transfer din istorie cand a platit 105 milioane de euro lui Juventus pentru Pogba. Au mai venit Ibrahimovic, Bailly si Mkhitaryan, mutari de 160 de milioane de euro in total.

Sefii clubului au anuntat acum masuri de austeritate in club. Desi au cel mai mare contract de sponsorizare din fotbal cu furnizorul de echipament, Manchester United le-a impus jucatorilor sa nu mai faca schimb de tricouri la finalul partidelor. E un obicei obisnuit in lumea fotbalului, dar conducatorii de pe Old Trafford au decis ca este prea costisitor. Jucatorii au primit doua tricouri cu maneca scurta si doua cu maneca lunga pe care trebuie sa le foloseasca pe toata durata sezonului. Cine isi da tricoul il plateste, scrie The Sun. United a semnat un contract record cu Adidas de 96 de milioane de euro pe an, contract pe o durata de 10 ani!
 

Modifică setările cookies