Atitudine surprinzatoare a lui Jose Mourinho. Cum raspunde criticilor aduse de fostele glorii ale lui United

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2016, 13:43

	Atitudine surprinzatoare a lui Jose Mourinho. Cum raspunde criticilor aduse de fostele glorii ale lui United

Jose Mourinho uimeste prin atitudinea necaracteristica pe care a adoptat-o fata de fostele glorii ale clubului Manchester United. Acesta este gata sa accepte orice critica adusa de jucatori precum Paul Scholes sau Rio Ferdinand.

Perioada pe care Louis van Gaal a petrecut-o la Manchester United a fost marcata de critici venite din partea fostelor legende ale clubului, cum ar fi Paul Scholes sau Rio Ferdinand. Din cauza acestor probleme, Van Gaal a lansat teorii potrivit carora Alex Ferguson ar avea inca o foarte mare influenta la clubul de pe Old Trafford.

Insa Jose Mourinho are o pozitie diferita. El a decis sa accepte criticile si a declarat ca fostii jucatori ai lui Manchester care au ramas in istorie au dreptul de a spune tot ce vor despre echipa: "Acest club a avut succes pentru o perioada atat de lunga, incat are acum foarte multi jucatori legendari. Nu este ca la alte cluburi, care au dat doar cativa jucatori mari in urma unui moment de succes. La acest club gasesti legende din ultimii cinci ani, din ultimii 20, 15 sau 10 ani".

Portughezul este constient ca Ferguson a avut succes o perioada foarte lunga de timp si realizeaza ce influenta mare au fostii jucatori in radul fanilor: "Vocea lor devine foarte puternica. Trebuie sa-i privesti intr-un mod diferit. Trebuie sa-i respectam. Sunt atat de influenti in randul fanilor, incat pot influenta pozitiv sau negativ".

Pentru a crea o atmosfera buna la echipa, Mourinho i-a invitat chiar pe fostii jucatori sa asiste la antrenamente de ori de cate ori vor.

 

După câteva săptămâni de la armistițiu, au izbucnit din nou atacurile între Israel și Fâșia Gaza
BRAT
Modifică setările cookies