Anglia

Asta este ultima nebunie a lui Ronaldo! A vrut să recupereze cu orice preț un bun de 60 000 de euro 

Cristiano Ronaldo (36 ani) este obsedat de felul în care arată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 21:54
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 21:59

Superstarul portughez are o formă fizică care îi face invidioși pe mulți dintre fotbaliștii tineri ai momentului. Ronaldo nu își arată vârsta, iar asta o demonstrează nu doar corpul său atletic, ci și cifrele sale. Fotbalistul a fost 'încoronat' jucătorul lunii în Premier League, după primele meciuri de la revenire. 

Renumit deja pentru modul în care își ține sub control dietele, fără să facă excese și se antrenează intens, având grijă de el cu multă atenție, Ronaldo a fost gata să plătească oricât pentru unul dintre obiectele care i-a rămas la Torino. Odată cu mutarea în Anglia, jucătorul nu a reușit să își recupereze din bunurile lăsate în urmă, însă ține la obiectul în cauză. 

  • Cristiano Ronaldo

Ronaldo, gata să arunce cu bani

Astfel, Cristiano Ronaldo s-a arătat dispus să cheltuie orice sumă de bani necesară pentru a-și recupera camera de crioterapie, a cărei valoare se ridică la 60 000 de euro, informează The Sun. Aparatul este menit să răcească temperatura corpului, iar portughezul și-a făcut deja un ritual din asta, pe care îl face după meciuri, astfel încât să se recupereze rapid și să își tonifice musculatura. 

Mai mult, supunerea corpului, în intervale scurte de timp, la temperaturi scăzute stimulează circulația sângelui și îmbunătățește sistemul imunitar, reduce oboseala și ajută în cazul accidentărilor. 

„Ar face orice ca să aibă un avantaj!”

„Ronaldo este meticulos în grija pe care o are față de corpul său și ar face orice ca să aibă un avantaj. Nu a fost ușor să transporte camera de crioterapie din Italia la Cheshire, însă e fericit că i-a sosit transportul, ținând cont că îl ajută în rutina de recuperare după meciuri. 

Să aducă acea cameră în Marea Britanie a fost una dintre prioritățile sale, pentru că știe deja cât de mare e exigența în Premier League și vrea să se asigure că nu se resimte”, a spus un apropiat pentru sursa citată. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies