"Asta este razbunarea lui Ranieri fata de Mourinho!" Momentul pe care omul din spatele fenomenului Leicester il astepta de 12 ani

"Asta este razbunarea lui Ranieri fata de Mourinho!" Momentul pe care omul din spatele fenomenului Leicester il astepta de 12 ani

In 2004, Ranieri a fost la un pas sa ia titlul in Anglia, dar visul s-a destramat in fata unei echipe unice.

In acel sezon, Ranieri se afla pe banca lui Chelsea si se lupta pentru campionat. L-a pierdut in fata unei echipe invincibile a lui Arsenal si a fost demis de Abramovic.

Jose Mourinho a fost adus in locul sau, iar Ranieri nu a uitat acel sezon nici pana acum. Marcel Desailly, unul dintre fostii jucatorii lui Ranieri, a povestit ce s-a intamplat in acel moment:

"Daca va aduceti aminte, Ranieri ar fi trebuit sa castige Premier League cu Chelsea in 2004, dar a pierdut in fata generatiei invincibile a lui Arsenal. Ala a fost si anul lui Chelsea, dar pentru ca Arsenal a fost neinvinsa, Ranieri a fost dat afara si Mourinho adus in loc. Asta este razbunarea lui acum. Mourinho a fost dat afara pentru ca a pierdut cu 2-0 in fata lui Ranieri, iar acum el va lua Liga."

"Cred ca Leicester va castiga titlul. Mai au cateva meciuri, dar nu este vorba doar despre ei, ci si despre Arsenal, Tottenham si Manchester City. Nu au acea forta ca sa poata sa se lupte cu Leicester."

"Ranieri nu s-ar fi asteptat la asta, nimeni de la Leicester nu s-ar fi asteptat sa ajunga atat de departe. Alte echipe sperau ca o infrangere ii va destabiliza, dar Ranieri are experienta. E un lider, poate chiar prea mult uneori, pentru ca sperie jucatorii", a declarat Marcel Desailly pentru BeIN Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies