Asta e varsta REALA a lui Eto'o! O fosta iubita l-a dat de gol in plin scandal declansat de Mourinho. Cati ani are de fapt

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Februarie 2014, 17:11

	Asta e varsta REALA a lui Eto'o! O fosta iubita l-a dat de gol in plin scandal declansat de Mourinho. Cati ani are de fapt

Jose Mourinho a declansat fara sa vrea un scandal urias!

Dupa ce afirmatiile sale legate de varsta lui Samuel Eto'o au devenit publice, portughezul trebuie sa obtina iertarea atacantului. Eto'o e acum implicat intr-un caz la care nu s-ar fi asteptat niciodata. Englezii au lansat mai multe ipoteze legate de jucatorul camerunez.

Ultima, publicata de The Sun, sustine ca Eto'o ar avea de fapt 39 de ani, conform marturiei unei foste prietene a africanului. Anna Barranca, in varsta de 43 de ani, are si un copil cu Eto'o, si spune ca Samuel e de fapt nascut in 1974, deci are 39 de ani.

"E evident ca Eto'o e mai batran decat a spus ca e atunci cand a venit in Europa. Cred ca are 39 de ani. S-a nascut in 1974, deci atat are", a spus Barranca in The Sun.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies