Anzhi a primit o veste buna de la Villas-Boas! Antrenorul lui Chelsea a DAT AFARA 2 jucatori si i-a trimis la echipa a 2-a! Jucatorii sunt socati! Cine merge langa Eto'o:

Autor: Sport.ro
Sambata 03 Decembrie 2011, 18:18

	Anzhi a primit o veste buna de la Villas-Boas! Antrenorul lui Chelsea a DAT AFARA 2 jucatori si i-a trimis la echipa a 2-a! Jucatorii sunt socati! Cine merge langa Eto'o:

Englezii anunta ca Andre Villas-Boas a trimis la echipa de rezerve doi jucatori cu nume si a socat vedetele de milioane de la echipa!

The Sun scrie astazi ca Villas-Boas a renuntat deja la 2 jucatori pe care i-a trimis sa se antreneze cu echipa de rezerve! Fundasul brazilian Alex, aflat la Chelsea din 2007, si Nicolas Anelka, ajuns cu un an mai tarziu la gruparea londoneza, au fost informati ca Villas-Boas nu se mai bazeaza pe serviciile lor si au fost trimisi sa se antreneze alaturi de echipa a 2-a.

Englezii scriu ca Anelka are mari sanse sa mearga in Ianuarie in Rusia la Anzhi Makhachkala, francezul fiind dorit si de PSG. De Alex s-a interesat Juventus in vara.

Conform The Sun, restul jucatorilor de la Chelsea au fost socati de maniera in care duo-ul cu o mare popularitate la echipa a fost exclus.

Dupa victoria cu 3-0 de la Newcastle, Villas-Boas a vorbit despre situatia jucatorilor, sustinand ca acestia au depus cereri de transfer iar clubul a acceptat: "Conversatia a fost corecta si directa cu jucatorii. Acestia si-au manifestat interesul de a parasi clubul, au depus cereri de transfer de mai demult timp"

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Isărescu: Poţi să minţi oriunde în statistică, dar undeva te prinde rapid minciuna din urmă
BRAT