Din 2014 asteapta aceasta zi! PARIUL de 600 de euro facut de acest barbat il poate imbogati ACUM! Ce suma poate sa castige

Autor: Sport.ro
Joi 22 Martie 2018, 18:39

	Din 2014 asteapta aceasta zi! PARIUL de 600 de euro facut de acest barbat il poate imbogati ACUM! Ce suma poate sa castige

Bunicul lui Lewis Cook poate face o afacere foarte profitabila. Totul depinde de selectioner.

Mijlocasul lui Bournemouth a fost convocat pentru a doua oara la echipa nationala a Angliei, iar sansele de a fi titular in partidele amicale cu Olanda de vineri si cu Italia de marti sunt foarte mari.

Conform Daily Mail, daca Lewis Cook va fi titular, bunicul sau se mai poate bucura si pentru un alt motiv. Trevon Burlingham, bunicul lui Lewis Cook, a pariat in 2014  pe nepotul sau ca va face parte din primul '11'  pana la varsta de 26 de ani, iar cotele de la casa de pariuri erau foarte mari. Astfel, castigul potential a ajuns la aproape 17 000 de lire sterline!

"Lewis a fost intr-o forma foarte buna in acest sezon si merita cu desavarsire aceasta convocare, asa ca noi, familia sa, speram ca el va avea evolutii si mai bune si ca va intra titular", a spus Trevon Burlingham, bunicul lui Lewis Cook.

Vreme extremă în Grecia. Cel puţin 16 persoane spitalizate din cauza "valului istoric de căldură"
BRAT
Modifică setările cookies