Manchester City Jack Grealish Phil Foden Real Madrid Anglia

VIDEO Absolut genial! Starurile lui City se inspiră de la Messi! Foden l-a urmărit, iar apoi a dat assist-ul perfect: „Ne uitam în autocar la el!” 

Peterborough și Manchester City s-au întâlnit în optimile de finală ale FA Cup, 0-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2022, 08:17
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2022, 08:22

„Cetățenii” au reușit să marcheze prima dată abia în a doua repriză, când Mahrez a deschis scorul în minutul 60, din pasa lui Phil Foden. Același Foden a reușit un assist genial pentru lansarea lui Grealish, din minutul 67, care a dus la un gol superb înscris de echipa lui Guardiola. 

Foden a recuperat la jumătatea terenului, iar de acolo i-a trimis lui Grealish, peste apărarea adversă, punându-i balonul exact la picior, pentru a înscrie.

Starurile lui Manchester City, inspirate de Leo Messi 

La finalul partidei, Jack Grealish a vorbit despre pasa incredibilă a lui Phil Foden, dezvăluind un lucru de-a dreptul inedit. „Decarul” lui City a ținut să puncteze că jucând alături de Foden e ca și cum ar juca cu Messi și a avut și un exemplu în acest sens. 

„Ce este amuzant este că înainte de meci, când ne aflam în autocar spre meci, stăteam lângă Phil și ne uitam prin clipuri cu Messi. După ce am marcat golul a venit la mine și mi-a zis că a fost exact ca în clipurile la care ne uitam”, a recunoscut Grealish. 

Modifică setările cookies