Chelsea Anglia Jose Mourinho Premier League Roman Abramovich Anglia

Abramovich baga 500 de milioane de euro in Chelsea dintr-un foc! Proiectul fabulos demarat de campioana Angliei: FOTO

Dupa ce a bagat peste un miliard de euro in ultimul deceniu in Chelsea, Roman Abramovich e gata sa investeasca inca o suma astronomica. Clubul englez va avea un nou stadion, cu o capacitate de 60 de mii de locuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 10:04
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 10:24

Clubul cu poate cel mai darnic patron din fotbalul mondial, alaturi de Manchester City ori PSG, Chelsea a avut in ultimul deceniu parte de "cadouri" de peste 1 miliard de euro din partea rusului Abramovich.

Roman Abramovich a cheltuit peste un miliard in fotbal pentru a cuceri Liga Campionilor si Premier League, dar si pentru a-i avea alaturi pe unii dintre cei mai importanti antrenori si fotbalisti de pe Glob - vezi Jose Mourinho, Ancelotti, Hazard ori Cesc Fabregas.

Lucrurile nu se opresc insa aici pentru oligarhul rus, acesta fiind acum pregatit sa arunce inca o jumatate de miliard pentru a construi un nou stadion.

Cotidianul britanic Daily Mail a facut chiar publice primele poze cu noua arena pe care va juca Chelsea, jurnalistii englezi notand ca Abramovich isi continua ambitiile cu inca un proiect spectaculos.

Noua arena ar urma sa fie construita pe locul actualului Stamford Bridge si ar urma sa aiba o capacitate de 60 de mii de locuri. Evaluata la o jumatate de miliard de euro, constructia ar urma sa fie finalizata in 2020.

Planurile pentru noua arena aduc aminte cu stadionul Emirates, pe care joaca Arsenal, mai scrie Charlie Skillen, de la Daily Mail.

Pana la finalizarea constructiei, Chelsea ar urma sa evolueze pe stadionul Wembley.

Modifică setările cookies