A pierdut totul si a vrut sa-si puna capat zilelor! Un fost star din Premier League s-a luptat cu o suferinta cumplita

A pierdut totul si a vrut sa-si puna capat zilelor! Un fost star din Premier League s-a luptat cu o suferinta cumplita

Depresia nu ii ocoleste nici pe fotbalistii echipelor de top din Europa.

Fostul star din Premier League, Lee Hendrie, a marturisit ca, timp de 20 de ani, a suferit enorm din cauza depresiei, ajungand sa fie tinut in viata doar de aparate.

Fostul fotbalist in varsta de 43 de ani a povestit ca a incercat de mai multe ori sa isi puna capat zilelor. Asta dupa ce, in urma cu 8 ani, el si-a pierdut intreaga avere, in ciuda faptului ca, in perioada sa de glorie, era platit cu 30.000 de lire pe saptamana.

"M-am simtit la pamant, am pierdut casa, am lasat-o fara locuinta si pe mama, iar asta m-a distrus. Am incercat sa ma sinucid, apoi m-am trezit la spital, tinut in viata doar de aparate. Corpul meu era pe alta lume. Am luat pastile contra depresiei, dar am repetat tentativa, de alte 4-5 ori. Nici nu ma puteam da jos din pat, mi-era rusine sa mai ies in lume. Am fost atat de egoist si nu m-am gandit deloc la cei 5 copii ai mei", a marturisit Hendrie.

"Imi amintesc ca m-am dus la farmacie si am cumparat o multime de pastile. Am parcat masina si le-am inghitit pe toate. I-am lasat atunci pe toti balta, nu mai puteam indura chinul depresiei", a declarat fotbalistul, potrivit The Sun.

Mijlocasul englez a ajuns cunoscut dupa debutul la Aston Villa, in 1994. El a mai jucat, in cariera de 20 de ani, la Stoke, Leicester si Brighton.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies