Anglia

A mintit Falcao? Declaratia data cand a fost intrebat cum a ajuns la Manchester United si nu la Real Madrid

Unul dintre cei mai bine platiti jucatori ai lumii, Falcao, a incercat sa lamureasca lucrurile in privinta transferului sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Septembrie 2014, 14:41
Data actualizarii: Joi 04 Septembrie 2014, 14:51

Adus in ultimele ore ale ferestrei de mercato, Falcao surprinde si spune ca in realitate negocia acest transfer de luni de zile. Mai ciudat este ca atacantul columbian a fost mai aproape de Real Madrid cu 24 de ore inainte de ultima zi de transfer, astfel declaratia acestuia ridica semne de intrebare:

"Sunt foarte mandru ca am ajuns la Manchester United. De luni de zile negociam acest transfer, iar intr-un final am reusit sa ajungem la un acord cu Monaco.", a spus Falcao.

Atacantul columbian este fericit la Manchester United, dar nu a apucat sa vorbeasca cu colegii sai pana acum. Acesta e bucuros ca va juca alaturi de Di Maria pe Old Trafford. Cei doi puteau fi colegi si pe Bernabeu :)

"Nu am prins inca ocazia sa vorbesc cu colegii mei. Cu totii incercam sa indeplinim obiectivele clubului. Sunt sigur ca vom avea succes si vom reusi lucruri importante"

"Angel Di Maria este un jucator fantastic. Iubesc modul in care joaca. Sunt foarte fericit ca voi juca alaturi de el si alaturi de Manchester United"

"M-am rugat la Dumnezeu sa revin pe teren, am muncit foarte mult in fiecare zi si ii multumesc celui de sus pentru ca m-a rasplatit. Sunt relaxat acum."

"Cand m-am operat, am primit mesaje de sustinere din toata tara. Sunt foarte fericit si vreau sa dau inapoi o parte din aceasta fericire.",  a mai spus Falcao.

Modifică setările cookies