Anglia

Orele DRAMATICE din spatele transferului lui Falcao. Cum a reusit Manchester sa-l aduca DUPA ce fereastra de mercato s-a inchis

Mutarea lui Falcao la Manchester United este cel mai important subiect al zilei in Marea Britanie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Septembrie 2014, 15:46
Data actualizarii: Marti 02 Septembrie 2014, 15:51

Dupa ce United si Falcao au anuntat ca transferul s-a facut, o intrebare a aparut in Anglia: Cum a fost posibil ca Man. United sa-l aduca dupa ce fereastra de transferuri s-a inchis.

La ora 23:00, azi noapte, Falcao nu era inca al lui Manchester United. In mod normal, fereastra de transferuri se inchidea, iar mutarea nu se mai putea face.

Exista insa o procedura in regulament care permite o perioada de gratie, de o ora pentru transferuri internationale, si de doua ori pentru transferuri interne.

Documentul de transfer trebuie trimis insa intre rele 21:00 si 23:00 pentru ca transferul sa se poata face. Practic, actul de intelegere ofera garantia ca mutarea este finalizata, perioada de prelungire oferind sansa ca cele doua parti sa semneze toate actele.

Acelasi lucru s-a intamplat si azi noapte cu transferul lui Falcao. Manchester United a apelat la acest document pentru a permite evitarea regulamentului, scrie Daily Mail.

Modifică setările cookies