Tragedie in automobilismul din Romania! Pilotul Adrian Cernea a murit in timpul unei curse

Tragedie in automobilismul din Romania! Pilotul Adrian Cernea a murit in timpul unei curse

Lumea sportului romanesc este in doliu! Pilotul Adrian Cernea, fost campion national, a murit, sambata, la Slanic Moldova, in timpul unei etape nationale de off-road.

Tragedia a avut loc dupa ce echipajul format din Adrian Cernea si copilotul Alex Tache a fost surprins de o viitura, chiar in timp ce urma sa traverseze o vale. Masina de concurs in care se aflau cei doi a fost luata de ape. 

Alex Tache a fost salvat in ultima clipa, insa Adrian Cernea a ramas blocat in masina luata de ape, conform membrilor Comisiei Nationale de Off-Road, prezenti la Slanic Moldova.

Concursul a fost intrerupt imediat, iar la fata locului au intervenit atat echipaje de off-road, care erau prezente la fata locului, cat cele ale ISU. Din pacate, Adrian Cernea a fost gasit fara suflare.

Biroul Executiv al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv s-a intrunit de urgenta si a deschis o ancheta  pentru a vedea in ce circumstante s-a produs tragedia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies