(P) Promotia anului: Acces GRATUIT in cea mai buna comunitate de pariuri din Romania

Autor: Sport.ro
Marti 31 Mai 2016, 18:33

	(P) Promotia anului: Acces GRATUIT in cea mai buna comunitate de pariuri din Romania

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, a implinit recent 1 an de la lansare.

Pentru a marca cum se cuvine aceasta ocazie deosebita si pentru ca cea mai importanta competitie fotbalistica din acest an, EURO2016, sta sa inceapa, Superpont vine cu cea mai tare oferta pentru pariorii romani: Abonament Superpont Premium GRATUIT pe perioada Campionatului European de Fotbal!

Cine este Superpont Premium

Lansata in urma cu un an, Comunitatea Superpont Premium s-a impus rapid in preferintele pariorilor romani dornici de castiguri constante din pariurile sportive. Asa cum am relatat si in acest articol, mii de pariori au devenit de-a lungul acestui an Membri Premium si si-au umplut conturile cu castiguri foarte bune la pariuri. La momentul actual, Comunitatea numara peste 850 de membri, in crestere de la luna la luna. Cei 8 tipsteri permanenti din cadrul Comunitatii Premium ofera ponturi si bilete la pariuri pe cele mai importante sporturi: fotbal, tenis, handbal, baschet, volei. Statistica primelor 12 luni de activitate, pe care o puteti vedea pe siteul superpont.com impresioneaza prin rata foarte buna de succes a ponturilor castigatoare si a profiturilor inregistrate de membrii comunitatii.

Superpont.com este, de altfel, unul dintre putinele site-uri din Romania care a obtinut din partea ONJN licenta de afiliat (D. 859/28.04.2016), recunoastere a seriozitatii si increderii de care se bucura aceasta comunitate de pariori in toata tara.

"Ne-am gandit ca este o idee foarte buna sa venim in sprijinul a cat mai multi pariori din Romania si sa oferim, pe perioada EURO2016, posibilitatea fiecaruia sa obtina Abonament Superpont Premium GRATUIT. Ne dorim sa avem cat mai multi pariori castigatori in cadrul comunitatii noastre, asa incat, in aceasta perioada, toti pariorii dornici de ponturi si pronosticuri de calitate la pariuri, vor avea acces absolut GRATUIT. Este, credem noi, o oferta de nerefuzat" ne-a declarat Tudor Popa, membru fondator al Comunitatii Superpont Premium.

Ce avantaje ai in calitate de Membru Premium

- Cele mai bune ponturi si bilete ale zilei la pariuri, oferite zilnic de tipsteri profesionisti;
- Bonusuri exclusive la pariuri, mai mari decat bonusurile standard oferite de casele de pariuri online;
- Acces nelimitat in Cel mai mare grup de Facebook dedicat Pariurilor Live, din Romania;
- Competitii de tipsteri si pariori, cu mari premii in bani

Cum poti obtine Abonament Superpont Premium GRATUIT

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine acces gratuit in Comunitatea Superpont premium este sa accesezi aceasta pagina si sa urmezi instructiunile detaliate acolo.
Iti uram multa bafta la bani si sa te bucuri de o experienta de pariere excelenta in cadrul Superpont Premium!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies