"De 20 de ani le spun si nu vor sa ma asculte. O lume intreaga rade acum de ei!" Tiriac, despre "erorile organizatorice" de la Paris

Autor: Sport.ro
Marti 31 Mai 2016, 18:05

	"De 20 de ani le spun si nu vor sa ma asculte. O lume intreaga rade acum de ei!" Tiriac, despre "erorile organizatorice" de la Paris

Citeste si: Simona Halep, eliminata in optimi la Roland Garros

Ion Tiriac ii critica pe francezi pentru problemele organizatorice de la Roland Garros. Din cauza ploii, ziua de luni a fost fara tenis, ceea ce a insemnat pierderi de 2 milioane de euro pentru organizatori.

Tiriac spune ca francezii ar fi trebuit sa construiasca un acoperis macar pentru una dintre arene. Proiectul ar fi fost blocat de mai multi locuitori din zona, care se opun constructiei.

"Le spun de 20 de ani ca trebuie sa aiba un teren acoperit. La Madrid m-au ascultat si am trei terenuri acoperite. Intr-o tara exista un lucru ce se numeste democratie. Astazi sunt zece oameni aflat la jumatate de kilometru distanta de teren si care nu vor acoperis."

"Guvernul francez spune da, orasul spune da, federatia de tenis are atatia bani, dar sunt cei zece care spun nu."

"O lume intreaga rade acum de ei. Pierderile din reclame si drepturi TV sunt uriase.", a spus Tiriac, citat de tennisworlditalia.com.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies