Bute ramane campion mondial: "Vreau sa raman NEINVINS!"

Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Aprilie 2010, 07:21
Data actualizarii: Duminica 18 Aprilie 2010, 08:31

TRANSMITE-I AICI UN MESAJ LUI BUTE!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DESFASURAREA MECIULUI!

Romanul Lucian Bute l-a invins pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reusind sa-si apere, pentru a cincea oara, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Bute a castigat 1.200.000 de dolari dupa meciul in care si-a facut KO adversarul!

Dupa ce a castigat primele doua reprize, Bute a reusit sa-l puna la podea pe Miranda in runda a treia, columbianul fiind numarat de arbitru si nemaiputand continua meciul.

Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stanga in barbie, romanul fiind declarat invingator in minutul 1 si 22 de secunde din repriza a treia.

"Asta am pregatit de doua luni cu antrenorul meu.Vreau sa muncesc si sa raman neinvins. L-am lovit tare in repriza a 3-a. Stiam ca l-a durut. Am vazut asta in ochii lui. Am decis sa-l termin atunci. Nu a fost o lovitura intamplatoare. Am repetat-o timp de doua luni cu antrenorul meu  Multumesc tuturor care s-au trezit si au fost alaturi de mine! Un meci cu Hopkins? Eu sunt deschis oricarei dispute, dar nu depinde de mine. E treaba promotorilor", a spus Bute dupa meci.

 

Lucian Bute a intrat in ring pe melodia trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de spectatorii prezenti la Centre Bell. La meci au asistat 13.682 de spectatori.

Bute a revenit la Montreal dupa o pauza de un an. La meci au fost prezenti si parintii pugilistului roman.

Lucian Bute avea, pana la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO. El a castigat ultimele patru din cinci meciuri inainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) si Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima intalnire cu Bute, a reusit sa ramana in ring 12 reprize.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DESFASURAREA MECIULUI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!