VIDEO Cum s-a contrat Bute cu Pantera Miranda la cantarul oficial!

edison miranda Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2010, 14:28
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2010, 18:05

Lucian Bute a trecut de cantarul oficial inaintea meciului cu columbianul Edison "Pantera" Miranda, in care isi va apara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Duminica ora 05.00 (ora Romaniei) comentariu LIVE pe www.sport.ro si www.kombat.ro
 

Atat Bute cat si Miranda s-au incadrat in limita categoriei, de 76,2 kilograme, romanul cantarind 75,8 kilograme, iar Miranda 75,7 kilograme.

Potrivit presei din Canada, la cantarul oficial Miranda l-a fixat indelung cu privirea pe Bute, incercand sa-l intimideze, dar atitudinea romanului a fost una calma si increzatoare.

"Nu am emotii, am facut tot ce trebuia ca sa fiu bine pregatit pentru acest meci. Miranda loveste tare, dar viteza si abilitatile mele vor fi avantajele mele in lupta pentru a ramane campion mondial. Sunt nerabdator sa boxez, centura va ramane la Montreal", a declarat Bute.

Miranda s-a declarat, de asemenea, pregatit pentru duelul cu Lucian Bute. "Sunt foarte relaxat si bine pregatit. Sunt intr-o forma mult mai buna decat anterior, iar la meci veti vedea schimbarea. As spune ca sunt cu 35 la suta mai bun decat inainte. Nu sunt tipul de pugilist pe care Bute l-a facut ko pana acum, sunt un luptator. Voi intra in ring ca sa iau titlul. Voi duce titlul acasa, nu stiu cum, dar stiu ca voi reusi", a precizat pugilistul.

Pugilistul Lucian Bute il intalneste, sambata (duminica dimineata in Romania), pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, si isi apara pentru a cincea oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, intr-o gala ce va avea loc la Centre Bell din Montreal (Canada).

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!