Fanii Romaniei sunt in DELIR dupa anuntul asta! "E cel mai bun selectioner pentru Romania!" Mesajul de 1000 de LIKE-uri:

Victor Piturca Argentina Laurentiu Reghecampf Razvan Burleanu Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Martie 2014, 11:10
Data actualizarii: Joi 06 Martie 2014, 11:09

►Ziua Mamei de Bataie - sambata 8 martie! CroCop - Bonjasky, ora 23:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Dupa alegerile de la FRF, Razvan Burleanu a anuntat ca il vrea selectioner pe Laurentiu Reghecampf, dar ca mai are si alte nume in plan.

Apoi, la meciul cu Argentina, noul presedinte al FRF a mers in vestiar si a discutat si cu Piturca, om caruia i-a garantat ca va ramane la nationala pana cand i se va incheia contractul, dupa cum declara insusi selectionerul.

Intre timp, intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Reghe si-a spus si el punctul de vedere:

"Ma intereseaza echipa nationala, insa nu pot sa vorbesc acum mai mult. Vin pe banca Romaniei doar daca mi se permite sa fiu antrenor si la Steaua in acelasi timp. Din vara mai am un an de contract la Steaua si am datoria de a nu parasi echipa, mai ales acum ca Mihai si patronul sunt la inchisoare", a spus Reghe la Sport.ro

Fanii Sport.ro au fost intrebati care e parerea lor despre eventuala numire a lui Reghecampf in functia de selectioner al Romaniei.

Ei au raspuns intr-o majoritate coplesitoare ca Reghe e cea mai buna solutie, peste 81%, voturi contorizate pana la ora 8.00 in aceasta dimineata.

Apoi, voturile s-au mai echilibrat, dovada ca s-au trezit si cei care au urmarit meciul bun facut de Romania aseara in fata Argentinei, unul dintre cele mai bune de cand e Piti selectioner. Astfel, ca increderea pentru Piturca a inceput sa fie mai mare. Iata cifrele la ora 11.00:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!