27 martie 2010 21:29

VIDEO / IMPRESIONANT! Handbalistii de la Veszprem au plans la mormantul lui Cozma!

HCM - Veszprem, este LIVE la PRO TV, duminica de la 16:15!

Emotii, lacrimi si multe amintiri depanate la mormantul lui Marian Cozma - prietenii de la Vezsprem au venit in Romania pentru meciul cu HCM Constanta si au depus coroane de flori la Bucuresti.

Handbalistii de la Veszprem au fost intampinati la aeroport, la sosirea in Romania, de tatal sportivului decedat, Petre Cozma. Ei au depus coroane de flori la mormantul lui Marian Cozma, unde au fost prezenti si cativa suporteri ai echipei maghiare.

Campioana HCM Constanta va primi, duminica, vizita ungurilor de la MKB Veszprem, in turul optimilor Ligii Campionilor. In ziua meciului, suporterii maghiari vor vizita, in drumul spre Buzau, mormantul lui Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesic, grav raniti si ei. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.
 

5 comentarii
 • 28 martie 2010
  Cosmina Gabriela Paval foarte dragut din partea lor
 • 28 martie 2010
  kid acesta este sportul si mai presus de toate omul, nu mai conteaza cine castiga:totul in memoria lui marian, que DIOS te ciuda MARIAN
 • 28 martie 2010
  CroCop va fi pt mine campioana...TE VOM IUBI MEREU MARIAN COZMA!!!
 • 27 martie 2010
  SORIN RACZ Merita fiecare dintre noi o lacrima pt cozma
 • 27 martie 2010
  mss R.I.P. Marian.

  Totusi mai placut faza cu :"Ce faci gagiu " :)))
Se conturează noua formulă de la Palatul Victoria. Marea surpriză vine chiar de la Liviu Dragnea
BRAT