Steaua, cu un pas in semifinalele Cupei Cupelor: Steaua 31-26 HC Kolubara

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Martie 2010, 19:32
Steaua, cu un pas in semifinalele Cupei Cupelor: Steaua  31-26 HC Kolubara

In direct la Sport.ro, Steaua a invins-o pe HC Kolubara si e favorita la calificarea in semifinale.

DUMINICA, HCM - Veszprem, 16.15, LIVE PRO TV si www.sport.ro!

Stelistii au inceput dezastruos duelul cu sarbii, fiind condusi dupa 10 minute, cu 4-1, dupa numeroase atacuri ratate si un ritm de joc prea scazut pentru nivelul Cupei Cupelor. Portarul Vujovici a bagat spaima in stelisti, cu paradele sale, in timp ce coechipierii sai au fost foarte agresivi, alegandu-se cu trei eliminari de cate doua minute. Steaua s-a trezit insa la timp, a egalat si a preluat conducerea la mijlocul reprizei, 6-4, dominand partida pana la pauza, 15-13. Sarbii au ripostat in cateva randuri dupa pauza (18-18), dar nu au reusit sa intoarca soarta partidei tur, care a revenit Stelei, cu 31-26.

Marcatorii echipei steliste au fost Georgescu 11 goluri, Vujadinovici 5, Stavrositu 4, Cian 4, Stamate 4, Manea 1, Dinescu 1, Saulescu 1, in timp ce pentru oaspeti s-au remarcat Rakcevici 7 goluri si Milicevici 6.

Partida retur va avea loc in Serbia, in 3 aprilie, pe terenul liderul campionatului din tara vecina.

Alte trei echipei masculine romanesti vor evolua la finalul acestei saptamani in cupele europene. Campioana HCM Constanta primeste, duminica, vizita ungurilor de la MKB Veszprem, in turul optimilor Ligii Campionilor, in timp ce CSU Suceava va intalni in deplasare pe slovenii de la RD Slovan, iar Stiinta Bacau va juca pe terenul Sport Club de Portugal, ambele in aceeasi zi, in turul sferturilor Challenge Cup.

Ovidiu Petre si rapidistul Bozovici au sustinut-o pe Steaua din tribune.

Record de contaminări cu Covid-19 în SUA. Americanii nu vor să poarte măști
BRAT