Premiera la Wings for Life: alearga cu lumea intreaga prin SELFIE RUN! Cum funtioneaza aplicatia:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Aprilie 2015, 15:17

	Premiera la Wings for Life: alearga cu lumea intreaga prin SELFIE RUN! Cum funtioneaza aplicatia:

Wings For Life, ultra-maratonul de la Bucuresti, din 3 mai e IN DIRECT la Sport.ro de la 14:00! Cursa Ingerilor. Pe Aripi, Fiti gata, Start! Alergam pentru cei care nu pot!

La Wings for Life World Run mii de oameni alearga pentru a ramane in fata masinii oficiale de finis, si nu catre o linie fixa de finis.

La 14:00, ora Romaniei, toti alergatorii din cele 35 de locatii din toata lumea pornesc simultan, uniti prin dorinta de a alerga pentru cei care nu pot. 100% din incasarile generate sunt directionate catre proiecte de cercetare a afectiunilor maduvei spinarii, in toata lumea.

Pilotul de Formula 1, Daniel Ricciardo a fost primul care a testat aplicatia, intr-o sesiune de antrenament.

Anul acesta, Wings for Life World Run va avea loc pe sase continente, in 33 de tari, si, pentru prima data, oriunde te afli tu. Acum, si tu poti face parte din aceasta miscare globala de alergare, chiar daca locuiesti la mii de kilometri de o locatie oficiala. Prin intermediul aplicatiei Wings for Life World Run, poti “organiza” propriul tau Wings for Life World Run Selfie Run, avand ocazia sa ajuti Fundatia Wings for Life si sa participi la acest eveniment global.

Cum functioneaza?
Descarca aplicatia Wings for Life World Run si poti incepe imediat antrenamentul impotriva unei masini oficiale de finis, in modul de cursa Wings for Life World Run.

Pe 3 mai, la ora 11:00 UTC (14:00, ora Romaniei) – in momentul startului celei de a doua editii Wings for Life World Run – aplicatia Wings for Life World Run porneste automat si da startul cursei Wings for Life World Run Selfie Run. Alergarea ta, traseul tau, lumea ta, propriul tau Selfie Run.

Inscrie-te pentru Wings for Life World Run Selfie Run pana pe 28 aprilie (ora 14:00), contribuie cu 15€ pentru cauza Wings for Life si compara-ti performantele cu ceilalti participanti la Selfie Run, din toata lumea.

Exista o diferenta intre adevarata Masina Oficiala de Finis si cea virtuala?
Nu! Atat Masina Oficiala de Finis virtuala, cat si cea reala, vor porni la ora 11:30 UTC (14:30, ora Romaniei); un semnal sonor clar va aunta startul masinii de finis. Viteza acesteia va creste treptat, pana cand ultimul concurent este depasit si declarat castigator global. (Vezi graficul de mai jos pentru detalii legate de viteza Masinii Oficiale de Finis). Castigatorii de la Selfie Run vor fi ultimul barbat si ultima femeie ramasi in cursa, cei care acopera cea mai mare distanta inainte de a fi depasiti de masina de finis.

14:00 (ora locala) – STARTUL CURSEI

14:30 – PLEACA MASINA DE FINIS – Viteza: 15km/h 15:30 – VITEZA CRESTE: 16 km/h
16:30 – VITEZA CRESTE: 17 km/h
18:30 UTC – VITEZA CRESTE: 20 km/h
19:30 – VITEZA CRESTE: pana la 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit.

Masina Oficiala de Finis se va opri dupa 100 de kilometri (echivalentul a 5 ore si 50 de minute).

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies