Am ratat medaliile la individual compus! Diana Bulimar, pe 10! Laura Jurca, pe 7!

Am ratat medaliile la individual compus! Diana Bulimar, pe 10! Laura Jurca, pe 7!

Diana Bulimar si Laura Jurca au ratatt sansa de a lua medalii in proba de individual compus!

Laura Jurca s-a clasat pe locul 7, iar Diana Bulimar pe locul 10, in finala la individual compus, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier.

Diana Bulimar a fost notata in finala la individual compus cu 13,766 la sarituri, 13,533 la paralele, 13,666 la barna si 13,666 la sol, in timp ce Laura Jurca a obtinut urmatoarele note: sol 13,733, sarituri 14,766, 12,866 la paralele, 13,500 la barna. Ca urmare, Bulimar s-a clasat pe locul 10 (54,631 puncte), iar Jurca a ocupat pozitia a 7-a (54,865 puncte).

Medalia de aur a revenit gimnastei Giulia Steingruber (Elvetia, 57,873 puncte), urmata pe podium de rusoaica Marian Karenkova (57,132) si de Elissa Downie (Marea Britanie, 56,623).

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier, Romania va mai fi repreze
Johnny Curea: ntata, duminica, de Andreea Munteanu in finalele de la sol si barna, respectiv Marius Berbecar si Andrei Muntean in finala la paralele.

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participa 167 de sportivi din 38 tari in concursul masculin si 100 de gimnaste din 33 de tari in competitia feminina.

La finalul competitiei, presedintele Uniunii Europene de Gimnastica, Georges Guelzec, va inmana drapelul forului european urmatoarei gazde a a CE, Bucuresti (2017).

AICI AI AVUT LIVE TOT CE SE INTAMPLA IN SALA:

UPDATE: Chipciu a raspuns si el cu un mesaj de incurajare. S-a fotografiat pe Ghencea chiar :) Vezi aici ce le-a transmis fetelor care de la ora 3 intra in finala!

Gardos si Chipciu si-au gasit o pasiune comuna si se "bat" in mesaje pe Facebook.

Gardos a marturisit primul ca s-a indragostit zilele trecute. De fetele de la gimnastica. Fundasul nationalei si al lui Southampton le-a scris fetelor Facebook un mesaj emotionant. 

"Cand joaca nationala de fotbal, sunt fundasul Gardos. Cand "joaca" fetele noastre, eu sunt Florin si inchid ochii la barna, aplaud de nebun singur prin casa la sol. Si ce imi place sa fiu suporter, sa fiu unul dintre voi!

Fetelor, sunteti un exemplu pentru Gardos si un motiv de mandrie pentru Florin. La anul, e randul nostru sa va facem piele de gaina ‪#‎suntemcuvoi‬


Cu prietenie, Florin Gardos".

Chipciu s-a bagat si el la joc si le-a scris fetelor:

 

De la stanga la dreapta, ele sunt Laura, Silvia, Diana, Larisa si cele doua Andreea. Adica echipa nationala a Romaniei....

Posted by Alexandru Chipciu on Monday, April 13, 2015
 

AZI, Florin Gardos le-a transmis iar un mesaj Dianei si Laurei, care au finala la individual de la 15:00, dar si celorlate doua Andreea. Una a ratat calificarile, cealalta va defila duminica la barna si sol. Click sa vezi mesajul!


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies