Declaratia zilei dupa conflictul dintre Ganea si Pancu: "Pancone poate sa isi bea mintile, ii dau eu o votca inainte de meci" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Aprilie 2015, 14:51

"Pancu nu venea cu saptamanile la antrenament, bea toata noaptea", a fost replica surprinzatoare a lui Ganea dupa ce Pancu a vorbit despre "antrenorii-carpe" din Liga I. DETALII AICI

Cristi Sapunaru i-a luat apararea lui Pancu si a ironizat declaratia acida a lui Ionel Ganea, antrenorul care a stat pe banca Rapidului in prima parte a acestui sezon.

"Pot sa va garantez ca Pancu nu a pus gura pe alcool de cand a inceput campionatul. Dar Pancone poate sa isi bea si mintile atata timp cat vine pe teren si ne ajuta 100%. Din partea mea, ii dau si o vodca inainte, daca e s-o luam asa", a spus Sapunaru la conferinta de presa de azi.

Daniel Pancu a comentat declaratia lui Ganea intr-o interventie telefonica la Ora Exacta in Sport.

"Am vorbit si aseara cu el. E mult de discutat pe tema asta. Eu credeam ca e barbat adevarat, ca are un caracter puternic si chiar daca ar fi dedus, daca ar fi presupus ceva despre mine, pentru ca nu m-a vazut niciodata el in postura asta pe care o spune... eu nu mai pierd noptile de multi, multi ani de zile, nici macar de revelion."

"E mult de discutat, dar nu vreau sa vorbesc pentru ca trebuie sa ma concentrez la ceea ce trebuie sa fac. Fiecare are si defectele lui, si vicii, si capricii, dar prefer sa vorbesc mai mult despre fotbal. In momentul de fata prefer sa nu-i raspund", a spus Pancu.

"Probabil ca Pancu nu era treaz cand a spus ca antrenorii din Liga I sunt "carpe". Sau se afla intr-un anturaj din asta... La fel putem sa spunem si noi despre jucatori, ca tot asa sunt, nu? Daca avea o problema trebuia sa o rezolve cu Pustai. Nici noi nu ne dadeam cu parerea despre el cand nu venea cu saptamanile la antrenamente si stia toata lumea ca Pancu sta si bea de noaptea pana dimineata" - Ionel Ganea.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies