NEBUNIE la Bucuresti: mii de oameni ies pe strazi sa alerge pentru un vis de SENZATIE! Ce vedete de MILIOANE vin alaturi de ei

Pe 4 Mai 2014, la ora 13.00 (ora Romaniei), in direct la Sport.ro, mii de alergatori, de la profesionisti la amatori, vor lua startul simultan in Wings for Life World Run.

INSCRIERILE PENTRU ULTRAMARATONUL BUCURESTI SE FAC AICI

Mai sunt 10 zile pana la startul celui mai tare ultra-maraton, la care se alearga in toata lumea! Din Romania pana-n Australia, oameni obisnuiti, dar si vedete alearga in scop caritabil la cursa "Wings for life"! Vor sa ajute la cercetarile pentru leziunile la maduva spinarii. In Romania s-au inscris deja 1000 de oameni! Cursa e pe 4 mai, la sport.ro!

Campionul mondial din Formula 1, Vettel, s-a alaturat si el campaniei "Wings for life - World Run"! Va alerga simultan, cu oameni de pe tot globul!  Fostul pilot Coulthard dar si multi campioni olimpici se vor afla la start!

Asa cursa nu s-a mai vazut! La o jumatate de ora dupa start o masina oficiala va porni in spatele alergatorilor, peste tot in lume, in acelasi timp, cu aceeasi viteza!
 
Castigatorul maratonului va primi o excursie de vis -  o luna in jurul lumii!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies