E mai usor in echipa! Vrei sa alergi alaturi de Mihaela Radulescu sau Dani Otil? Inscrie-te la Wings for Life World Run

E mai usor in echipa! Vrei sa alergi alaturi de Mihaela Radulescu sau Dani Otil? Inscrie-te la Wings for Life World Run

Vrei sa alergi in echipa unuia dintre ambasadorii locali Wings for Life World Run? Mihaela Radulescu, Toma Coconea, Dani Otil, Daniel Osmanovici, George Balta, Andrei Rosu si Alexandru Nicolau te asteapta sa faci parte din echipa lor. Daca nu, iti poti crea propria echipa, unde sa-ti inviti prietenii, colegii sau membrii familiei sa alerge alaturi de tine.


Alergarea in echipa la Wings for Life World Run aduce oamenii impreuna, asa cum nu s-a mai intamplat pana acum. Este ocazia sa te tii de toate promisiunile pe care ti le-ai facut de Anul Nou, ocazia sa ridici moralul familiei, prietenilor, clubului, companiei tale, sa arati cat de important este spiritul de echipa si sa demonstrezi ca ai tai sunt cei mai buni – totul intr-un cadru distractiv.


Cine poate participa intr-o echipa? Cursa in echipa aduce impreuna familii, prieteni, membri de club, colegi de munca, amici de la universitate – oricine – indiferent de aptitudini sau varsta, pentru a alerga pentru cei care nu pot. De la 18 pana la 100 de ani, orice persoana care alearga sau care se afla intr-un scaun cu rotile, oriunde in lume, se poate inscrie intr-o echipa. Companiile mama isi provoaca sucursalele, cluburile se intrec intre ele, universitate versus universitate, in una sau mai multe locatii Wings for Life World Run. Unde exista un grup de oameni, acolo poate exista si o echipa!

Unde poate alerga o echipa? Oriunde! Indiferent de locatie, familiile si prietenii pot alerga in aceeasi echipa sau in echipe diferite. Deci, ar putea exista o competitie intre familia Popescu si familia Smith, fiecare participant alergand in locatii diferite din lume, dovedind ca, de fapt, familia lui este cea care conduce clasamentul global. Sau poate familia Ionescu, raspandita pe tot globul, s-ar putea hotari sa afle care exceleaza la capitolul alergare. Deci, ar putea forma echipele Ionescu Florida, Ionescu Madrid, Ionescu Melborne, Ionescu Munchen si asa mai departe.

Particip si eu! Cum ma alatur unei echipe? Este foarte usor. Ori te alaturi uneia deja existente, ori iti creezi propria echipa, publica sau privata. Poti face parte din maxim trei echipe, contribuind cu fiecare pas din cursa la distanta parcursa de intreaga echipa. Astfel, iti impingi echipele sa acopere cea mai mare distanta si sa fie in top, in timp ce si tu, la nivel personal, urmaresti aceleasi obiective.

Este GRATUIT sa te alaturi unei echipe sau sa creezi una. Singura plata este taxa individuala de inscriere, taxa care este directionata in intregime catre Fundatia Wings for Life, cu scopul de a gasi un remediu pentru leziunile maduvei spinarii. In plus, participarea la Wings for Life World Run este o promisiune pe care ti-o faci tie, pentru a fi in forma si a ramane sanatos in noul an.


2015 ar putea fi anul tau, anul echipei tale. Alatura-te unei echipe ale ambasadorilor locali si te asteptam la start cu multe surprize, premii si o experienta de neuitat alaturi de ambasadorul tau preferat.

Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.wingsforlifeworldrun.com
Facebook: https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun?fref=ts

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies