Alergam pentru cei care nu pot! Duminica 3 mai - ultramaratonul lumii se intampla si la Bucuresti! Invitat surpriza!

Alergam pentru cei care nu pot! Duminica 3 mai - ultramaratonul lumii se intampla si la Bucuresti! Invitat surpriza!

lergam pentru cei care nu pot! 5 continente, peste 35 de tari! Wings for life – ultramaratonul din intreaga lume se intampla si-n Romania!

Duminica 3 mai, de la 2 dupa masa in direct la Sport.ro: Cursa Ingerilor. Pe Aripi, Fiti gata, Start! 

Invitat special la Bucuresti: omul care a sarit din cosmos, Felix Baumgartner!

 

DESPRE WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Introdus in 2014, Wings for Life World Run este un eveniment global de alergare, care va avea loc pe 3 mai 2015. Participantii din cele 35 de locatii din toata lumea, vor lua startul la exact aceeasi ora. 11:00 UTC (14:00, ora Romaniei).

Alergatorii sunt urmariti de o Masina Oficiala de Finis, care porneste la 30 de minute de la start, cu 15 km/h, si isi mareste treptat ritmul, pana cand ultimele persoane de pe traseu sunt depasite. Anul trecut, campionul global Lemawork Ketema a fost prins dupa cinci ore si 78 de kilometri parcursi. 

DESPRE WINGS FOR LIFE

Milioane de oameni din toata lumea sunt dependenti de un scaun rulant, din cauza afectiunilor maduvei spinarii, de cele mai multe ori acestea fiind rezultatul unui accident rutier sau al unei cazaturi. Wings for Life este o fundatie non-profit de cercetare a maduvei spinarii, cu misiunea de a gasi o vindecare pentru afectiunile acesteia. Din 2004, Wings for Life a finantat proiecte de cercetare si studii clinice in toata lumea.

In timp ce “leacul” inca ramane nedescoperit, s-au inregistrat progrese constante. Cele trei milioane de euro stranse de primul eveniment Wings for Life World Run, toate taxele viitoare de inscriere, precum si sponsorizarile obtinute de acest eveniment global de alergare vor contribui la progresul catre acest obiectiv final. 

 

 

SA VORBIM DE CIFRE pentru alergatorii din Romania:

Masinile Oficiale de Finis vor porni de la linia de start la 30 de minute de la plecarea alergatorilor pe traseul Wings for Life World Run si vor merge conform unui ritm stabilit la nivel global.

 14:00 (ora locala) – STARTUL CURSEI

14:30 – PLEACA MASINA OFICIALA DE FINIS – Viteza: 15km/h

15:30 – VITEZA CRESTE: 16 km/h

16:30 – VITEZA CRESTE: 17 km/h

17:30 – VITEZA CRESTE: 20 km/h

19:30 – VITEZA CRESTE: 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies