Volei Liga Campionilor LIVE VIDEO ACUM: Fenerbahce - Metal Galati!

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2010, 19:08
Volei Liga Campionilor LIVE VIDEO ACUM: Fenerbahce - Metal Galati!

Fetele de la Tomis Constanta nu s-au speriat de masina de volei din Rusia - de opt ori castigatoare a Ligii, Uralocica Ekaterinburg a pierdut un set in sferturile Cupei CEV la Constanta. Astazi, la rand sunt campioanele de la Metal Galati, care joaca returul infernal din Liga cu Fenerbahce, live si gratuit pe site-ul www.sport.ro, de la ora 19:30!

CLICK AICI PENTRU LIVE!

CLICK AICI PENTRU LIVE!

Liderul campionatului de volei din Romania, Tomis Constanta, a fost aproape de surpriza in meciul cu Uralockha Ekaterinburg, de 8 ori castigatoare a Ligii. Deloc impresionata de palmaresul adversarei, Constanta a condus in primele doua seturi... dar le-a pierdut pe amandoua in tie-break, 26-24 si 27-25. Cu croatele Barun si Topic in mare forma, Tomis le-a zdrobit pe rusoiace in setul 3, 25-11. Certate de cel mai tare antrenor din lume, Anatoli Karpol, fetele din Ekaterinburg si-au revenit si au castigat meciul cu 3-1 la seturi. Returul e saptamana viitoare in Rusia, dar voleibalistele din Constanta au sanse mici sa mai prinda final-four-ul Cupei CEV.

Cel mai bun volei din Europa continua si astazi pe site-ul www.sport.ro: in infernul din Istanbul, campioanele Romaniei de la Metal Galati joaca returul din Top 12 cu cea mai in forma echipa din Liga, Fenerbahce Istanbul. Meciul e live si gratuit pe site-ul www.sport.ro, in aceasta seara, de la sapte si jumatate! In tur, Galatiul a pierdut cu 3-0.

CLICK AICI PENTRU LIVE!

Surse. CCR: Parlamentul nu poate stabili data alegerilor și prelungirea mandatelor aleșilor locali
BRAT