Victorie in Liga Campionilor: Metal Galati 3-2 Zarechie Odintsovo

Autor: Sport.ro
Joi 17 Decembrie 2009, 14:15
Victorie in Liga Campionilor: Metal Galati 3-2 Zarechie Odintsovo

Echipa Metal Galati a invins, marti, la Buzau, scor 3-2 (19-25, 18-25, 26-24, 25-16, 15-7), formatia rusa Zarechie Odintsovo, intr-un meci din etapa a III-a a grupei D din Liga Campionilor la volei feminin

Primele doua seturi au fost la discretia rusoaicelor. In setul al treilea, galatencele au condus pana la 11-11, apoi oaspetele au condus pana la 22-22, dar gazdele au intors rezultatul, 26-24, reusind sa prelungeasca partida.

Setul al patrulea a fost dominat clar de Metal Galati, iar in decisiv, dupa ce au pierdut prima minge, gazdele au condus pana la final, obtinand a doua lor victorie din grupa, in trei jocuri.

"A fost o victorie mare, importanta, care ne apropie, in proportie de 90 la suta, de calificare. Am avut incredere tot timpul in fete, am asteptat sa se produca declicul, care a venit in setul al patrulea, pe care il consider cel mai bun set al nostru din actuala editie a Ligii Campionilor", a declarat antrenorul sarb al formatiei Metal Galati, Zoran Terzici.

Voleibalista Daiana Muresan considera, la randul sau, ca formatia Metal Malati este aproape de calificarea in faza urmatoare a competitiei: "A fost cel mai frumos meci de pana acum si echipa mai puternica a castigat. Calificarea noastra este mai aproape si trebuie sa ne concentram asuprea meciului de la Buzau, cu Asystel Novara, din 13 ianuarie. Daca vom castiga, vom avea certitudinea ca vom continua in Liga Campionilor".

O alta jucatoare galateanca, Alexandra Trica, se gandeste deja la meciul cu echipa italiana: "Am inceput prost, dar astazi Dumnezeu a tinut cu noi. Calificarea este mai aproape, ca doar acesta a fost obiectivul, si nu trebuie sa facem un pas gresit in meciul cu Asystel Novara".

Voleibalista Nneka Onyejekwe a recunoscut ca meciul cu rusoaicele a fost foarte dificil: "A fost un meci foarte greu. E bine ca am castigat. Am reusit sa ne revenim si sa ne impunem jocul. Ar fi foarte pacat sa nu castigam, pentru ca, per ansamblu, am fost mai bune decat rusoiacele".

In urma acestui meci, clasamentul grupei D se prezinta astfel: 1. Metal Galati - 5 puncte (3 jocuri), 2. Asystel Novara (Italia) - 4 p (2 j), 3. Fakro Muszynianka (Polonia) - 3 p (2 j), 4. Zarechie Odintsovo (Rusia) - 3 p (3 j).

Meciul Fakro Muszynianka - Asystel Novara, din cadrul aceleiasi etape, a III-a, va avea loc joi.
 

Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT