Gigi Becali FCSB Virale

„Hai, pleacă, ieși afară!” Ireal. Simplul gest care îi poate lăsa fără locul de muncă pe angajații lui Gigi Becali

Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei FCSB, a dezvăluit ce decizie radicală a luat în această perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:57

Latifundiarul din Pipera a dezvăuit că după ce a citit cartea „Paza celor cinci simțuri” a luat decizia de a nu mai folosi parfumuri. Mai mult, afaceristul român le interzice și aganjaților să mai folosească astfel de produse.

„Eu am citit <<Paza celor cinci simțuri>> care spune că parfumul afemeiază (n.r. - efeminează) pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut. Și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă.

Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata. M-am gândit așa: mă afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam.

Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: <<Hai, pleacă, ieși afară>>. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Gigi Becali, donație de peste 400.000 euro!

Ziaruldeiași.ro a informat că Gigi Becali a ajutat în Arhiepiscopia Iașilor 274 de copii din 49 de familii. Totodată, aceeași sursă a mai scris că: „Latifundiarul a donat 415.000 de euro pentru 74 de familii de preoţi cu mai mult de 5 copii” - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!