Gigi Becali, donație de peste 400.000 euro! Gest superb făcut de patronul FCSB. Unde se duc banii

Gigi Becali Arhiepiscopia Iesenilor FCSB Stiri Gigi Becali
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 14:06
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 14:09

Patronul FCSB-ului este renumit, printre altele, și pentru donațiile pe care le face.

Potrivit ziaruldeiași.ro, Gigi Becali a ajutat în Arhiepiscopia Iașilor 274 de copii din 49 de familii. Totodată, aceeași sursă a mai scris că: „Latifundiarul a donat 415.000 de euro pentru 74 de familii de preoţi cu mai mult de 5 copii”

Când ai, ai! Gigi Becali, donație de peste 400.000 euro de sărbători! Anunțul ieșenilor

Directorul de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor, Lucian Apopei, a evidențiat faptul că orice sprijin pentru familii este binevenit.

„Criteriul judecăţii lui Dumnezeu va fi mila arătată faţă de cei care au nevoie de ea. Or, familiile numeroase, dincolo de frumuseţea lor extraordinară, de exemplul de solidaritate pe care îl arată, întâmpină uneori şi dificultăţi.

De aceea, orice sprijin venit pentru copiii acestor familii este mereu binevenit. Implicarea Bisericii în asistenţa socială este atât o vocaţie spirituală, cât şi o necesitate practică”, a specificat acesta, conform sursei de mai sus.

Gigi Becali, decizie radicală înainte de noul an!

Chiar dacă FCSB merge bine în campionat și a revenit pe podium, unde este la egalitate cu Rapid și Universitatea Craiova, cu 38 de puncte, pe locul trei, Becali a anunțat că renunțe la aparițiile publice din 2023. Omul de afaceri are de gând să-și schimbe numărul de telefon. Becali pune sub semnul întrebării și implicarea în fotbal pe viitor.

„Cu fotbalul, uite care e treaba. N-am ieșit, dar cred că de la anul care vine. Vreau să-mi schimb telefoanele acum, i-am spus lui Luțu, le mai las acum, mă mai sună oamenii. Schimb telefoanele și gata. 

E slavă deșartă, nu vreau idolatrie, pentru ce-mi trebuie mie? Am să pun fotbalul în fața lui Dumnezeu. Îl pun în fața lui Hristos, dacă vrea, să-mi dea biruință. Dacă nu...”, a spus Becali, într-un interviu acordat pentru Realitatea TV.

După 21 de etape, vicecampioana a obținut 38 de puncte, înregistrând, astfel, 11 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Ultimul meci al „roș-albaștrilor” a fost împotriva Botoșaniului pe 19 decembrie, scor 1-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!