Una dintre cele mai sexy sportive ale lumii tocmai a ramas SOMERA din cauza pandemiei! Fanii sunt disperati sa o angajeze :)

taynara WWE Virale Una dintre cele mai sexy sportive ale lumii tocmai a ramas SOMERA din cauza pandemiei! Fanii sunt disperati sa o angajeze :)
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 18:35
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 18:40

Pandemia de coronavirus a lovit-o in plin pe una dintre cele mai frumoase sportive ale lumii.

Luptatoare in circuitul de wrestling WWE, brazilianca Taynara Conti (24 de ani) a fost disponibilizata ca urmare a taierilor de bugete din aceasta industrie.

Inainte de a deveni celebra in wrestling, senzuala sud-americanca a cochetat cu gimnastica artistica, dupa care si-a testat norocul si la judo, reusind sa obtina o centura neagra. De asemenea, a incercat inclusiv sa ajunga la Olimpiada din orasul sau natal (Rio 2016), luand parte fara succces la competitiile de calificare.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your sacrifice feeds you, no one else can stop what you do. #AlmostTime #LatinasDoItBetter #TobeCONTInued

A post shared by TAY CONTI (@tayconti_) on

Satisfactiile sportive au venit insa pentru Tynara Conti prin intermediul wrestling-ului, ea facandu-si debutul in ring in 2017. Chiar daca n-a avut rezultate uluitoare, brazilianca a impresionat prin calitatile de ”bomba-sexy”, drept pentru care a primit numeroase alte contracte banoase in show-urile televizate de wrestling dupa care sunt innebuniti americanii.
 

Taierile masive de investitii din aceasta perioada au facut ca oficialii WWE sa renunte la mai multi sportivi, iar Tynara s-a aflat pe ”lista neagra”, ea ramanand somera de la finalul lunii aprilie. Pentru a-si incarca bateriile cu care sa-si gaseasca un alt loc de munca, focoasa blonda s-a intors pe plajele din Rio de Janeiro. ”Habitatul meu natural”, a mentionat ea alaturi de o poza sexy, in costum de baie, facuta pe malul Oceanului Atlantic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!