Virale

GALERIE FOTO Una dintre cele mai sexy și cunoscute cântărețe din Brazilia recunoaște: „Da, m-am sărutat cu Neymar!” 

Una dintre cele mai iubite cântărețe din Brazilia a recunoscut că a avut o 'aventură' cu Neymar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 09:01
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 09:02

Superstarul brazilian al lui PSG, Neymar (30 ani), a fost surprins în repetate rânduri alături de Larissa de Macedo Machado, cunoscută sub numele de scenă Anitta (29 ani). Cei doi au fost văzuți la Carnavalul de la Rio de câteva ori, iar de atunci au apărut zvonuri legate de o posibilă relație. 

Neymar și Anitta, cântăreață din topurile muzicale ale lumii, sunt extrem de apropiați, iar presa internațională a început instant să speculeze în primii lor ani de prietenie. Deși s-a scris că ar fi împreună, cei doi nu și-au recunoscut relația până recent, într-un interviu acordat de cântăreață. 

Anitta recunoaște: „Da, m-am sărutat cu Neymar!” 

Întrebată de jurnalistul Yordi Rosado dacă a avut o relație cu Neymar, cântăreața a evitat inițial răspunsul, spunând: „Este prietenul meu, dar nu am fost...”, însă prezentatorul a insistat, adăugând: „Dar v-ați sărutat”. 

Artista a confirmat că s-a sărutat cu Neymar: „Da, însă în zilele astea mai înseamnă ceva un sărut?”. Jurnalistul a insistat, întrebând: „Dar ați fost împreună?”, moment în care Anitta a negat, citează Mundo Deportivo

Anitta a fost într-o relație și cu Maluma, iar la mult timp de la despărțire recunoaște că s-a îndrăgosit de el. Cei doi au rămas prieteni extrem de buni: „Încă îl iubesc, îl iubesc mult. Am spus că ne vom căsători, însă după ce ne vom trăi viața. Suntem extrem de asemănători în ceea ce privește modul în care ne distrăm, lucrurile care ne plac”. 

Modifică setările cookies