Sotia unui fost star de la Barcelona face senzatie pe internet! Seamana perfect cu fiica cu 24 de ani mai tanara! Nimeni nu-si da seama care este mama!

Sotia unui fost star de la Barcelona face senzatie pe internet! Seamana perfect cu fiica cu 24 de ani mai tanara! Nimeni nu-si da seama care este mama!

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume are o sotie superba, care seamana perfect cu fiica ei. 

Daniella Semaan este sotia lui Cesc Fabregas, fostul international spaniol care este legitimat la AS Monaco. Cei doi au 3 copii impreuna, iar Daniella mai are doi copii dintr-un mariaj anterior. 

Cea mai mare fiica a sa ii este copie fidela femeii. Cele doua au multe fotografii impreuna pe retelele de socializare, fanii fiind uimiti de asemanarea dintre ele. 

Intr-una dintre cele mai recente postari, Daniella Semaan i-a facut o urare emotionanta tinerei care a implinit 21 de ani. "Primul meu copil, prima mea dragoste, micuta mea Maria. Mi-ai indeplinit visul si te ador", a fost mesajul Daniellei catre fiica sa.

Fotografia in care cele doua sunt aproape identice a adunat rapid zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii, printre cei care i-au transmis urari de bine fiind si sotia lui Messi, Antonela. 

Imagini cu cele doua, dar si cu Cesc Fabregas alaturi de sotia lui sunt in galeria foto de mai jos. 

  • Sotia unui fost star de la Barcelona face senzatie pe internet! Seamana perfect cu fiica cu 24 de ani mai tanara! Nimeni nu-si da seama care este mama!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies