Cesc Fabregas Bomba sexy daniella semaan virala Virale

Sotia unui fost star de la Barcelona face senzatie pe internet! Seamana perfect cu fiica cu 24 de ani mai tanara! Nimeni nu-si da seama care este mama!

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume are o sotie superba, care seamana perfect cu fiica ei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 09:26
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 09:30

Daniella Semaan este sotia lui Cesc Fabregas, fostul international spaniol care este legitimat la AS Monaco. Cei doi au 3 copii impreuna, iar Daniella mai are doi copii dintr-un mariaj anterior. 

Cea mai mare fiica a sa ii este copie fidela femeii. Cele doua au multe fotografii impreuna pe retelele de socializare, fanii fiind uimiti de asemanarea dintre ele. 

  • Sotia unui fost star de la Barcelona face senzatie pe internet! Seamana perfect cu fiica cu 24 de ani mai tanara! Nimeni nu-si da seama care este mama!

Intr-una dintre cele mai recente postari, Daniella Semaan i-a facut o urare emotionanta tinerei care a implinit 21 de ani. "Primul meu copil, prima mea dragoste, micuta mea Maria. Mi-ai indeplinit visul si te ador", a fost mesajul Daniellei catre fiica sa.

Fotografia in care cele doua sunt aproape identice a adunat rapid zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii, printre cei care i-au transmis urari de bine fiind si sotia lui Messi, Antonela. 

Imagini cu cele doua, dar si cu Cesc Fabregas alaturi de sotia lui sunt in galeria foto de mai jos. 

Modifică setările cookies