Katerina Bobkova Alexandr Kokorin Pavel Mamaev Virale

SOC in Rusia: Femeia care a depus marturie la procesul lui Kokorin si Mamaev a CAZUT de la balcon si e in coma! 

Ekaterina ‘Katya’ Bobkova, fotomodelul care a depus marturie la procesul lui Kokorin si Mamaev din Rusia, a cazut suspect de la etajul 10 al unui hotel din Cehia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019, 11:06
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2019, 11:26

Cazul jucatorilor rusi Pavel Mamayev si Alexandr Kokorin ia o intorsatura incredibila. Cei doi au fost condamnati la 17, respectiv 18 luni de inchisoare, dupa ce au agresat un oficial al guvernului rus anul trecut intr-un bar. Martor cheie la proces a fost fotomodelul rus Ekaterina ‘Katya’ Bobkova, cea care acum a cazut de la etajul 10 al unui hotel din Cehia si se afla in coma!

Alaturi de Bobkova se afla fostul senator rus si afacerist Andrey Ishchyuk, insa nu si alti martori. Politistii cehi nu au gasit urme ale unui atac, iar prima ipoteza ar fi un accident nefericit.

  • SOC in Rusia: Femeia care a depus marturile la procesul lui Kokorin si Mamaev a CAZUT de la balcon si e in coma!

Bobkova se afla in oras cu Mamaev si Kokorin cand cei doi s-au imbatat si au atacat un birocrat rus. Femeia a intervenit si a incercat sa apere victima batuta de fotbalisti. Cei doi au fost arestati si condamnati recent la inchisoare.

"Iesise pe balcon sa fumeze. Acolo a fost vazuta ultima data, apoi a fost gasita sub balcon. Probabil era singura, dar ancheta va continua. Cu o ora inainte a fost filmata cand bea sampanie si dansa", spun anchetatorii.
 

Modifică setările cookies