aeroportul doha Virale

Scene socante pe un mare aeroport! Mai multe femei au fost supuse unui examen medical fortat dupa o descoperire horror facuta in toaleta

Scenariu greu de conceput in realitate au avut loc pe unul dintre aeroporturile importante ale lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 09:33
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2020, 02:34

Mai multe femei din randul pasagerilor au fost supuse unui examen medical pe aeroportul capitalei Qatarului, Doha, unde a fost gasit in toalete abandonat un bebelus nascut prematur, relateaza duminica France Presse.

Aceste femei, al caror numar nu a fost precizat, au fost debarcate din avioane si conduse la ambulante, unde au fost supuse unor investigatii medicale pentru a se verifica daca au nascut recent.

"Femeile erau obligate la examinari corporale", a declarat duminica agentiei France Presse o sursa de la Doha. Instutitia de presa a fost informata asupra unei anchete interne cu privire la acest incident, petrecut pe 2 octombrie si dezvaluit de televiziunea australiana Seven News in urma relatarilor unor pasageri australieni.

Potrivit Seven News, bebelusul descoperit intr-o toaleta a aeroportului era mort atunci cand a fost gasit, lucru neconfirmat de sursele de la Doha.

Un zbor al companiei Qatar Airways cu destinatia Sydney a fost intarziat in acea zi cu patru ore, iar femei din alte tari si care erau pasagere pe alte zboruri au fost de asemenea supuse unor examene medicale similare. Nu se cunosc insa detalii.

Ministerul de Externe australian a protestat in urma acestui incident, adaugand ca a "primit asigurari ca informatii detaliate si transparente asupra evenimentului vor fi oferite curand" de catre autoritatile din Qatar.

Modifică setările cookies