Ruby Tuesday Mattews Virale

Ruby a amanat decolarea avionului ca sa manance SCOICI! Aroganta ireala a fetei cunoscute de toata lumea a infuriat zeci de oameni! Ce i-au facut

Furie printre pasageri: influencerul a mers la un restaurant sa manance scoici, asa ca toti pasagerii au trebuit s-o astepte!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 21:28
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 21:47

Ruby Tuesday Mattews a fost chemata la sistemul de comunicare al aeroportului pentru a reveni de urgenta la poarta de imbarcare. Femeia a iesit din incinta pentru a merge la un restaurant cu specific pescaresc alaturi de o prietena. Ruby plecase suparata ca zborul a fost anulat initial pentru doua ore si jumatate. Inginerii chemati sa repare avionul s-au miscat insa mai repede si plecarea a fost reprogramata inainte de termenul fixat.

Ruby n-a fost de gasit cand pe aeroport s-a facut anuntul ca imbararea a fost reluata.
Femeia a fost sunata de reprezentantii companiei aeriene pentru a se intoarce de urgenta la poarta ei de imbarcare. A ajuns la 30 de minute dupa ce aeronava ar fi trebuit sa fi plecat!

"Cum au fost scoicile?", au intrebat-o pasagerii furiosi, care i-au vazut postarile facute pe Instagram. Ruby n-a ratat prilejul de a-si posta aventura pe Instagram, unde e urmarita de peste 200 000 de oameni.

  • Ruby a anulat decolarea avionului ca sa manance SCOICI! Aroganta ireala a fetei cunoscute de toata lumea a infuriat zeci de oameni! Ce i-au facut

Ruby da vina pe compania aeriana si spune ca firma Jetsar n-a tratat situatia cum ar fi trebuit.  Femeia spune ca celebritatea a tras-o in scandal. "Altii au intarziat mai mult decat mine", se apara Ruby, care calatorea alaturi de un avion plin din New South Wales catre Sydney.

Modifică setările cookies