Ruby a amanat decolarea avionului ca sa manance SCOICI! Aroganta ireala a fetei cunoscute de toata lumea a infuriat zeci de oameni! Ce i-au facut

Ruby Tuesday Mattews Virale Ruby a anulat decolarea avionului ca sa manance SCOICI! Aroganta ireala a fetei cunoscute de toata lumea a infuriat zeci de oameni! Ce i-au facut
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 21:28
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 21:47

Furie printre pasageri: influencerul a mers la un restaurant sa manance scoici, asa ca toti pasagerii au trebuit s-o astepte!

Ruby Tuesday Mattews a fost chemata la sistemul de comunicare al aeroportului pentru a reveni de urgenta la poarta de imbarcare. Femeia a iesit din incinta pentru a merge la un restaurant cu specific pescaresc alaturi de o prietena. Ruby plecase suparata ca zborul a fost anulat initial pentru doua ore si jumatate. Inginerii chemati sa repare avionul s-au miscat insa mai repede si plecarea a fost reprogramata inainte de termenul fixat.

Ruby n-a fost de gasit cand pe aeroport s-a facut anuntul ca imbararea a fost reluata.
Femeia a fost sunata de reprezentantii companiei aeriene pentru a se intoarce de urgenta la poarta ei de imbarcare. A ajuns la 30 de minute dupa ce aeronava ar fi trebuit sa fi plecat!

"Cum au fost scoicile?", au intrebat-o pasagerii furiosi, care i-au vazut postarile facute pe Instagram. Ruby n-a ratat prilejul de a-si posta aventura pe Instagram, unde e urmarita de peste 200 000 de oameni.

  • Ruby a anulat decolarea avionului ca sa manance SCOICI! Aroganta ireala a fetei cunoscute de toata lumea a infuriat zeci de oameni! Ce i-au facut

Ruby da vina pe compania aeriana si spune ca firma Jetsar n-a tratat situatia cum ar fi trebuit.  Femeia spune ca celebritatea a tras-o in scandal. "Altii au intarziat mai mult decat mine", se apara Ruby, care calatorea alaturi de un avion plin din New South Wales catre Sydney.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!