Virale

FOTO O nouă fotografie cu Corina Caciuc! În ce ipostază inedită a fost surprinsă partenera lui Reghecampf, gravidă în 6 luni 

Corica Caciuc îi va oferi al treilea copil lui Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 20:20
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 22:21

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, prima înfățișare urmând să aibă loc la Tribunalul din Buftea, pe 7 februarie. Însă, după războiul declarațiilor dintre cei doi, acesta pare că nu se va încheia pe cale pașnică. 

Impresarul FIFA îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a fost infidel și că a sustras bani din conturile comune pentru a-i oferi Corinei Caciuc, actuala parteneră a antrenorului. Iubita lui Reghecampf nu a dorit să comenteze aceste acuzații, iar recent, paparazzi Spy News au susprins-o într-un magazin în timp ce își făcea cumpărăturile. 

Cu toate că este gravidă în 6 luni, tânăra nu a avut nevoie de ajutor și și-a cărat singură produsele până la mașină. 

Laureunțiu Reghecampf nu a însoțit-o la cumpărături. Cel mai probabil, antrenorul pregătește următorul meci din Liga 1, cu Sepsi OSK, care va fi pe 28 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Anamaria Prodan a citit mesajele primite de la soțul său

Invitată la un podcast, Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și a început să citească, dar și să le arate moderatorilor, o serie de mesaje schimbate cu soțul său, în care acesta vorbea despre divorț, dar și despre actuala iubită. 

Totodată, agentul a ținut să puncteze și faptul că ea crede că Reghecampf este șantajat de Corina Caciuc. 

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: 'E pandemie, nu se poate divorța acum'. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: 'Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi'. 

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa.  

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: 'Am agățat-o la bar la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut'. 

Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca 'ajutor familie'.

Azi îmi scrie: 'Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa numita agenție de escorte, creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine'. El se chinuiește să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului 'La Mijloc', moderat de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. 

Modifică setările cookies