anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Bătaie Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf Laurentiu Reghecampf Virale

FOTO ȘI VIDEO Noi imagini cu încăierarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce au surprins camerele de supraveghere

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui eveniment neplăcut în plină stradă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:21
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:21

Săptămâna trecută, Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) au devenit virali cu imaginile oferite. Cei doi s-au încăierat în plină stradă, după ce antrenorul a fost la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul comun.

Însă Realitatea a publicat noi imagini cu Prodan și Reghecampf în care se vede că încăierarea a continuat și după ce finul femeii de afaceri a oprit filmarea. O cameră de surpaveghere din Snagov a mai imortalizat încă 50 de secunde care nu au apărut în videoul inițial. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost la IML 

Dacă Reghecampf s-a prezentat cu ochiul vânat la botezul lui Liam, copilul cu noua iubită, Corina Caciuc, și fosta sa parteneră a acuzat că a rămas cu leziuni în urma conflictului. Impresarul FIFA a primit ingrijiri medicale la Spitalul Floreasca și a fost surprinsă de paparazzi la IML cu mâna și piciorul în gips.

„S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca pentru Impact. 

Modifică setările cookies