Motivul incredibil pentru care o femeie nu ii spune niciodata pe nume sotului ei! Dezvaluirea a facut inconjurul lumii! Ce reactii a adunat 

Motivul incredibil pentru care o femeie nu ii spune niciodata pe nume sotului ei! Dezvaluirea a facut inconjurul lumii! Ce reactii a adunat 

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

Cand vine vorba de nume, unele sunt, fara doar si poate, mai greu de pronuntat decat altele, mai ales daca provin dintr-o alta limba. Aceasta este situatia cu care s-a confruntat o femeie, care a ajuns virala pe internet dupa ce si-a spus povestea.

Tanara a marturisit, intr-un video postat pe TikTok, ca timp de cativa ani i s-a adresat sotului ei doar cu apelativul 'baby' si asta pentru ca nu ii putea pronunta corect numele barbatului. Desi a incercat sa invete sa-i pronunte numele suedez Ragnar, intr-un finala femeia a renuntat si a ales sa-l numeasca 'baby'.

Dupa ce a povestit asta pe cunoscuta retea de socializare, femeia a devenit virala, videoclipul ei fiind urmarit de peste 13 milioane de persoane. 

Tanara a fost asaltata de comentarii, oamenii amuzandu-se de povestea ei. Una dintre cele mai tari reactii a venit de la o femeie care a recunoscut ca se afla in aceeasi situatie, dezvaluindu-i numele sotului sau: "Te inteleg, sora mea! Numele sotului meu este Kapuamamalukeakua." :)

@maybebrea

Seriously how do I pronounce his name before he sees this?? #fakesmile #fördig

♬ Rasputin - Boney M.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies