Mirel Radoi FC Saburtalo FCSB mirel radoi masina Virale

FOTO ȘI VIDEO Mirel Rădoi a făcut senzație la FCSB - Saburtalo! A venit cu o mașină produsă în doar 25 de exemplare! Bolidul costă o avere 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 21:01
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 21:03

FCSB va disputa returul cu Saburtalo Tbilisi, de la 20:30, în direct pe PRO TV și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Va fi primul meci de la revenirea lui Nicolae Dică (42 ani), ultimul antrenor care i-a calificat pe roș-albaștri în grupele Europa League și în primăvara europeană. Iar de la partidă nu putea lipsi Mirel Rădoi (41 ani), coechipierul și bunul prieten al lui Dică, cei doi colaborând și în mandatul selecționerului la echipa națională. 

La stadion, Mirel Rădoi și-a făcut apariția la volanul unui Mercedes BRABUS 900 ROCKET EDITION. Bolidul este exclusivist, s-au produs doar 25 de modele, prețul fiind de 600.000 de euro. 

Cum și-a tunat Rădoi mașinile 

Fostul selecționer al naționalei a schimbat aspectul mașinilor sale, aplicându-le folii peste vopseaua originală. Prima dată și-a dus la tunat Rolls Royce-ul Cullinan, pentru care și-a dorit o nouă culoare, dar și un nou set de jante, de la Mansory. Ce de-a doua mașină a fost un Mercedes GLC63 AMG S căreia i-a schimbat culoarea. 

Ulterior, Rădoi a mers și cu una dintre cele mai recente achiziții ale sale, Lamborghini Urus Mansory Venatus, pe care a fost aplicată o folie de protecție lichidă, transparentă și mată. Cealaltă mașină cu care a mers la tunar a fost un Mercedes S63 AMG Brabus 700, căruia i-a fost aplicată o folie de protecție mată. 

Valoarea primelor două mașini duse de selecționer la tunat se ridică până la 500 000 de euro, ținând cont că prețul de pornire în România pentru Mercedes GLC63 AMG S este de la 157 000 de euro, în timp ce Rolls Royce-ul este cotat la 300 000 de euro. 

De cealaltă parte, doar Urusul are un preț de pornire de 400 000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!